ЦСКА победи с 3:1 като гост Арда в  Кърджали. Успехът

...
ЦСКА победи с 3:1 като гост Арда в  Кърджали. Успехът
Коментари Харесай

ЦСКА премина трудно през Арда с 3:1

ЦСКА победи с 3:1 като посетител " Арда " в  Кърджали. Успехът на " алените " обаче не пристигна по никакъв начин елементарно.

" Арда " бе по-активният тим през по-голямата част от мача, само че някои неточности в защита лишиха домакините от най-малко точка.

Още в четвъртата минута на мача Светослав Ковачев прати топката във вратата на ЦСКА. След близо триминутно ревизиране на обстановката обаче съдиите решиха, че Тонислав Йорданов е бил в засада, когато е получил топката, която по-късно подаде на Ковачев.

Десетина минути по-късно домакините имаха искания за дузпа, само че те не бяха почетени от основния арбитър Георги Давидов и екипа му.

ЦСКА усъвършенства играта си с напредването на мача и в 32-ата минута столичани поведоха. Центриране от дясно от корнер на Тибо Вион откри на близката греда Джонатан Линдсет и норвежецът с глава осъществя за 0:1.

Второто полувреме стартира по метода, по който започва и първото - с по-активна игра на " Арда ". Този път натискът на домакините се увенча с триумф. В 56-ата минута ниско центриране от фаул на Иван Коконов откри Светослав Ковачев и той с левия крайник простреля Бусато за 1:1.

Равенството обаче се задържа напълно малко. В 65-ата минута резервата Дюкенс Назон вкара за 1:2 при безредие след корнер. 

След гола " Арда " се хвърли в предни позиции в търсене на ново равнене, само че такова не се случи. Вместо това в 90-ата минута гостите взеха решение всичко с трети гол, който бе маркиран от друга запаса - Марселино Кареасо след пас на различен състезател, влезнал като промяна - Лазар Туфегджич.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР